美術館で琉球舞踊

14日のチャリティコンサート「二胡&ギターデュオ」に特別出演して下さった琉球出身の古川多美子さんです。現在は、美術館近隣にご主人のご実家の方に移り、琉球舞踊の教室も開いています。生徒さん募集中です。衣装も美しく優美な琉球舞踊を体験して見てはいかがでしょう。

コメントをお書きください

コメント: 1
  • #1

Hsiu Mckinney (金曜日, 03 2月 2017 19:40)

Nice post. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Very helpful info specially the last part :) I care for such information much. I was looking for this certain info for a very long time. Thank you and good luck.